A pop of color

Sale at Shop Jeen

shopjeen

 

Jeg har længe fulgt Shop jeen på instagram og jeg har savlet over deres items i 100 år. De har de fedeste og mest humoristiske ting. De fleste ting er lidt kiksede og det har jeg jo en svaghed for. Jeg har kigget lidt på deres udsalgs sektion og dette er de items der falder mest efter min smag. Det næste stykke tid vil jeg poste items fra udenlandske webshops, ligesom jeg gjorde ‘ in the good old days’ på blogspot. Hvis du er til disse slags items, ligesom ovenfor, så tjek endelig Shoop jeen ud her ! Deres shop er virkelig et kig værd. Ps. Dette indlæg er ikke sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A pop of color