Ready for school

A pop of color

skåle (1 of 1) kjole plante

 

Farver gør mig glad for tiden… nok egentlig altid. Men igår fandt jeg disse fantastiske skåle og tallerkener i Tiger. De er såååå fine, men, farven er “malet” udenpå, så man skal være forsigtig når de vaskes. Jeg er dog stadig super glade for dem. Kjolen fandt jeg i H&M’s udsalgs sektion. Har kigget på den flere gange og tænkt over om jeg virkelig skulle have mig en neon grøn kjole. JA! Dét skal jeg ihvertfald og den skal styles med guld, hvid, denim, kunstlæder og regnbuens farver.  Jeg tænker på at den skal være et af mine modeuge outfits. Den er i en str. 40 og sidder perfekt, selvom den dog er lidt løs, og så er den super komfortabel. Den har høj udskæring og tyngde i stoffet. Så, godt køb til 100 kr!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for school