Woman crush - Angel Haze

Why so fucking boring?

tumblr_n501qkMcWw1qjpj5wo1_500

 

 Hvad fuck sker der for modeland? Nogle gange kan jeg tænke på om jeg overhovedet passer ind i det danske modebillede. Fuck it. Jeg elsker kunstpels, slut 90’erne og alt fucking kitch. Men hvor blev humoren af i den danske mode? Hmm, jeg ser en masse Céline tasker, H&M trend og items, der i mine øjne, skriger BORING. Det er min mening og hey! Jeg siger heller ikke at alle skal klæde sig i pink kunstpels, men jeg savner kreativitet i modebilledet og at nogle stikker lidt mere ud. Jeg har flere gange taget mig selv i at tænke ” skulle jeg måske klæde mig i alt det andre går i?”. No. Drop usikkerheden og det at ville “passe ind”. Jeg skal lytte mere til mig selv og turde prøve nogle vilde looks af, hvilket jeg inderst inde elsker. Med dette indlæg vil jeg bare sige – fyr den nu bare af! Tag ikke mode alt for seriøst, men leg og have fun! You go babes.

2

 • Amen! Tak for dit indlæg! Havde brug for at høre det her, for alt andet bliver bare så pisse kedeligt og basic i længden. Jeg keder mig.

  http://silverblonde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skinny little bitch

   Thanks girl! Jeg håber på at der vil ske lidt ændringer i modebilledet, ellers må man jo selv prøve at ændre det – det kunne være en mission!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woman crush - Angel Haze