fuzzy phone

i had a identity crisis

IMG_3642

 

Hej kære læsere. Først vil jeg forklare billedet. Det er taget idag, hvor jeg ikke har redt mit hår, været i bad eller været udenfor. Dette sørgelige look har jeg smidt guld i fjæset på – vintage øreringe + guld (fake) septum!  Tænkte at jeg ville smide et skræmmebillede på bloggen……ej, det er bare gas! Men det er bare et billede af hvordan jeg har set ud de sidste par dage. Til noget andet. Da jeg rykkede bloggen herover på Bloggers Delight, der havde jeg lidt af en identitets krise. Skulle jeg ændre mig? Hvad skulle jeg blogge om? Skulle jeg være mere “normal” klædt på?  skrive om min morgenmad? og var jeg ikke god nok, til resten af bloggerverdenen? Jeg mistede mig selv i et stykke tid, grundet usikkerheden. Jeg er ikke en der klæder sig normalt, jeg skriver heller ikke om min morgenmad (fordi den er super booring… tør toast og kaffe – booring right?) Men hey, den identitets krise er jeg kommet over og føler at kan gøre hvad jeg vil (dog indenfor visse grænser haha). I har nok ikke kunne se selve krisen på bloggen, da det meste foregik inde i skallen på mig. Så der forbliver glitter, kunstpels og genbrugsfund ud over det hele – dét er mig!

En anden ting er så at jeg er kommet over dén krise, men ligenu kæmper jeg også med andre ting og idag, specielt idag, der magter jeg nada. Jeg er taget ned til min mor, i håb om at komme lidt på benene igen, så jeg kan arbejde videre med de ting jeg vil og skabe muligheder for mig selv. Godt nok har der været en masse crap, hvilket der stadig er, men jeg må bare prøve at holde mig igang og glæde mig over at jeg kan være ligeså plat som jeg vil, hjemme hos Mutti. Idag skal der sendes ansøgninger til festivaler og senere skal vi lave mad og spise os tykke i masser af god kage. God dag til jer alle derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fuzzy phone