I need neon hair

The 00’s fashion

00s

 

 Overflod af logoer, bar hud, rhinsten, solbriller, farven pink og meget lavtaljede jeans. Moden anno 00′ er tilbage.  Det er ikke super nyt at 00’erne er tilbage i modebilledet. Det har det været de sidste 2-3 år, i det mere undergrunds musik og fashion miljø. Jeg er selv ret fascineret af 00’erne, da det var der jeg gik fra at være barn til teenager. Her var stilikonerne Britney spears, Lil’ Kim, Beyonce, Gisele Bündchen og celebrity prinsessen Paris Hilton. Jo flere logoer, jo mere bar hud og jo mere i øjenfaldende outfittet var, jo bedre. Mærker som Burberry, Gucci, Louis Vuitton og Dior var overalt og deres logoer var spredt ud over de mange moderigtige babes. De mange logoer er et billede af en dårlig økonomi i vesten i 00’erne. Jeg tror på at vi kommer til at se mere til 00’erne , dog mere nedtonet og med andre designer logoer  såsom Chanel, Celine, Saint Lauren, Moschino, Kenzo og de 3 sporty – Nike, Lacoste og Adidas. Hvad siger I?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need neon hair