Dollskill - yeah, they do.

R.I.P. skinny little bitch

Så slutter tiden med min 5 år gamle blog. Jeg har længe tænkt over hvad jeg vil og jeg er simpelthen vokset fra bloggen og føler ikke at jeg kan identificere mig med bloggen mere. Skinny little bitch startede i mine teenage år og nu, er jeg vokset og har jeg vil lægge denne blog fra mig og se tilbage på den som en fed tid. Der er sket meget og jeg vil som sådan ikke holde op med at køre mit fashion halløj, men jeg tænker at jeg vil prøve andre veje og andre medier. Længe har jeg hverken følt mig inspireret eller haft glæde ved at blogge, så enden på dette er kommet naturligt. Måske jeg vil lave en ny blog, med indhold og stil som passer bedre til mig og mit mere voksne liv. Titlen ‘skinny little bitch’ var også et slags provokerende udsagn til verden og jeg synes er kommet videre og ikke har behov for dette mere. Well, jeg hører heller ikke Hole med ‘skinny little bitch’ så meget mere haha. Så, bloggen bliver begravet, sammen med teenage Karoline og jeg håber at i vil følge mig og mit nye eventyr. Så, følg mig på Instagram, hvor at jeg hedder ‘Technofrenia’ og ellers smid en kommentar på dette indlæg og jeg vil læse det, inden jeg lukker bloggen helt ned. Tusind tak til alle jer der fulgte med, gav mig lov til at dele min visuelle verden og resten af min verden. Tak!

Karoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dollskill - yeah, they do.