Help me bitches

The nightmare of your first bra

Denne kortfilm er seriøst en af de sødeste jeg nogensinde har set. Den forestiller at foregå i 90’erne, imens Spice girls, oppustelige ting og kasetter rockede og imens at Barbie stadig var alle pigers bedste veninde. Den er instrueret af Natalie Neal og har titlen “seashells”.Den skildrer pigers gang fra barn til ung kvinde. Tidspunktet hvor at du stadig leger med Barbie, spiser cigaret tyggegummi, har plakater af sine yndlings musikere, samler på klistermærker, men nu også oplever at kroppen forandrer sig. Pludselig kommer ‘ung kvinde’ identiteten tættere på og dette betyder at barndommen og leg ikke fortsætter for evigt. Det kan være skræmmende, men samtidigt spændende. Man begynder at få bryster, man får sin første Bh og man prøver at balancere imellem barndom og ungdom. Jeg husker min første Bh og lysten til både at lege med barbie og samtidig at ville være “voksen”. Barbierne blev langsomt gemt væk og frem kom sminke, parfumer, bh’er og tamponer. Man blev teenager. Så, se denne super fine kortfilm og lev dig tilbage til den tid et øjeblik. Den er fundet på Dazed’s kanal på youtube.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Help me bitches