Sale at Shop Jeen

Help me bitches

I know – voldsom gif. Meeeen, nu til det vigtige. På Roskilde festival faldt jeg over den fedeste street wear butik, med funky t-shirt med sjove print som bamse og kylling, kaj og andrea og andre barnlige danske finurligheder. De havde også det fedeste sæt bestående af shorts, skjorte med Looney tunes print. Hvor fedt er det lige! Selvfølgelig fik jeg ikke fat i butikkens navn, MEN det er vidst en herrebutik, der skulle ligge på nørrebro. Så, hvis i har en idé om navnet på butikken og evt placering, så ville jeg blive henrykt! Har ikke kunnet finde noget på nettet og butikkens items hjemsøger mig virkelig. Så hjælp mig  og i vil blive belønnet med kærlighed og god karma. Møz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale at Shop Jeen