Work bitch

Ready for school

skoletatasker

Skolenstart er lige om hjørnet og jeg manglede jo seriøst en ordentlig skoletaske. Jeg kunne selvfølgelig gå ud og købe mig en plain og kedelig sort skoletaske. Men, i kender mig jo OG jeg er mere til farver, skinnende ting og Adidas. Så, jeg endte med at bestille 3 på Asos. Det er udsalg så brugte  ikke en milliard kroner. Så 3 fine skoletasker til fine fornuftige priser. Tiedye tasken kan du få her, den fra Adidas her og den i hologram her.Hvad synes i om dem?

Til sidst vil jeg sige at dette indlæg IKKE er sponsoreret, hvis nogle skulle være i tvivl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work bitch