Fucking Fantastic Fashion Week

Work bitch

Nu er det nu. Modeugen er lige om hjørnet og betyder at jeg skal kontakte folk, være åben og faktisk, ja, sælge mig selv. En udstilling er på undervejs, modeuge og snart skolestart. Idag har jeg hentet rammer til det jeg vil udstille og har også fået lavet mig en stak visitkors, som jeg vil smide i folks hænder og lommer. Voldsomt udtryk, men det giver et fint billede af det. For hvis du vil være set, så må du gøre dig synlig og det sker ikke ved at sidde på derhjemme og se tv. Sorry guys, sådan er verden altså ikke. Det har jeg lært og efter år med at være på standby, så har jeg fundet energien frem igen. Finally. Så nu må jeg ud i verden og se om jeg kan fange muligheder, arbejde for dem eller måske de bare kommer pludseligt. Jeg er ihvertfald positivt indstillet og det gør mig glad, bare ved følelsen at glæde, ved at komme rigtigt igang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking Fantastic Fashion Week