MARINA AND THE DIAMONDS | "BLUE"

Fucking Fantastic Fashion Week

fashion week

 

Så er det snart d. 5. August, hvilket betyder at modeugen snart bliver skudt igang. Jeg har ikke været med de sidste par gange, men i år skal jeg afsted! Jeg har gang i en masse sjove projekter og det vil i høre mere om. Der er sikkert nogle af jer der er sådan lidt ligeglade med modeugen og egentlig hader den lidt… men det må i om. Ja, modeverdenen er sikkert overfladisk, men man kan bare gå udenom, hvis det bliver et problem. Jeg ELSKER mode ugen. Elsker at se de nye kollektioner, hvordan folk har stylet deres outfits, møde fotografer, lyset der bliver dæmpet når showet starter og den pulsende musik, med modeller der kommer marcherende ned af catwalken. For mig er modeugen også et sted hvor at jeg kan udtrykke mig endnu mere kreativt, via min tøjstil. Der kører jeg som regel all in og ser det som en kunstart. Til sidst vil jeg sige at jeg glæder mig pisse meget og glæder mig til at opdatere løbende her på bloggen.

Møs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARINA AND THE DIAMONDS | "BLUE"