YRU shoes!

IKEA Goodies

Ikea

 

Nu er det sådan at jeg lige nu bor alene og har fået en del mere plads, end tidligere. Derfor skal jeg forbi Ikea og få mig en OMAR metal reol, 3 hvide tøjstativer med hjul og nok også nogle planter. Tidligere boede jeg på et værelse af 10 kvadratmeter og en møbleret stue. Men nu rykker jeg ind på det store værelse og får lidt mere “luft”. Jeg har fucking meget tøj, så ønsker mig flere tøjstativer, så det kan hænge og ikke bare rode rundt. Orden vil give mig mig mere ro og har nemmere ved at slappe af. OG så får jeg plads til et “fotostudie” haha. Det bliver godt, selvom tanken over at bo alene, indtil videre, kan være skræmmende. Har aldrig boet alene og har haft roomies, efter jeg flyttede hjemmefra. Til slut vil jeg sige at dette indlæg IKKE er sponsoreret på nogen måde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YRU shoes!