Going vegetarian

YRU shoes!

sko

 

 

Oh my god. YRU laver de vildeste sko og gid jeg ejede alle sammen. Der er masser af platform sneakers, søde loafers, glitter og alt hvad hjertet ellers begærer. Man kan finde nogle af dam på Asos, men ellers kan man bestille dem over deres hjemmeside. Jeg elsker dem og vil et tidspunkt få mig et par. Gerne nogle platform sko af en slags. Tænker på at jeg vil kigge på Ebay først, for måske man finder et par lidt billigere. Men ellers har de sat nogle af dem ned, både på Asos og YRU’s egen hjemmeside. Ready set GO!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going vegetarian