All my love to Homo, bi and transsexuals.

Heavy mind. Heavy heart.

 

Nutcase. Det er dét mange ser og tror om mig, maybe its true? Men, jeg ser mig selv som en komplekst menneske, med en hjerne der er fyldt med 1000 ting og at jeg føler mange ting. I feel everything. Jeg må indrømme at jeg er en chick, der har haft diverse diagnoser siden jeg var 14 og det rører mig dog ikke så meget mere. For jeg  er mig og ikke en der skal puttes i en bestemt kasse. Men, jeg er nok en kinda crazy girl, i love it. Hvordan har folk reageret og håndteret en som mig? Hmm, det er meget forskelligt. Mange forstod ikke at jeg meldte fra ting, på grund af angst. Men, mine venner, da jeg var yngre var der og prøvede virkelig at forstå mig og mit sind. Min verden. Men, da jeg blev ældre og folk omkring fik uddannelser og levede et misundelsesværdigt liv. Dér oplevede at jeg var virkelig anderledes.  Og da jeg fik det værre og levede måneder og år på psykiatriske afdelinger. Der kom jeg bagud, med livet med uddannelser og livet som ung i tyverne. Derfor har jeg oplevet, at før, nære venner, tog afstand til mig. Det sårede mig uendeligt. Hvad så med forhold og den med kærlighed? Det var forskelligt. Nogle forstod mig og andre sagde at jeg bare skulle tage mig sammen og komme videre. Thanks. Det havde jeg nok gjort, hvis jeg kunne. Så, jeg følte slagene og føler stadig at sårene ikke er helet. But, thats life.

En anden form for kærlighed. Venner og familie. Jeg har mødt en masse mennesker, som har støttet og troet på mig de sidste par år. Og selvfølgelig dem der har været der i mange år. Det betyder alverden og fik mig til at se de små sejre. Sejre der gav mig min selvtillid og troen tilbage. At folk ikke vurderede mig ud fra uddannelse og job, men så mig som et menneske og værdsatte mig, på godt og ondt. Mennesker, der er er begejstrede for at jeg skal starte på HF, er fashion girl og er klar på at være sjov og at være åndsvag haha. I gør mig glad og jeg sender en masse kærlighed til jer. Tak for alt. Tak for at i værdsætter mig og mit skøre sind.

Ps. Der er altid håb og en fremtid, selvom man føler at helvede aldrig stopper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All my love to Homo, bi and transsexuals.