Brooke candy - A study in duality

All my love to Homo, bi and transsexuals.

Jeg har et secret (not so secret) crush på Beatrice Eli. Det nævnte jeg også engang på Blogspot. Hende og hendes hardcore kæreste Silvana Imam, de er det (svenske) number 1 lesbiske couple, i mine øjne. Men hey, jeg har et Beatrice Eli crush…. så min mening tæller måske ikke. But come on!! Se de to. Nå, men dette indlæg er egentlig en hyldest og er en erklæring respekt for Homosexuelle, bisexuelle, transsexuelle, der både er ude og inde i skabet. I har en speciel form for respekt for mig, da jeg selv er samme båd. For mig er køn ikke så vigtigt, men mere om personen, kærligheden og forelskelsen. Jeg har haft kærester der var fyre – hey guys! I er sku skønne, selvom jeg ikke altid forstår jer. Træmand? Men jeg glemmer aldrig da jeg som 14-årig, sagde til min mor “jeg tror jeg også godt kan lide piger” og hun, som hun er, var total støttende og sådan lidt – YOU GO GIRL! I love you mutti. Jeg var først 20, da jeg forsøgte at bevæge mig ud i lady verdenen. Og det gav mig en ro og selvtillid, det gik forreal op for mig at det var ok at have de følelser. Og at ja, at min partners køn ikke betyder så meget for mig.

Jeg er glad for, at Danmark er et land hvor at det er nogenlunde ok og accepteret, at være homo, bi, trans whatever, trods så mange lande, hvor folk bliver dræbt på makabre måder, udstillet, hånet og frastødt af sin familie og samfundet. Det er forfærdeligt og har set, hørt om så mange forfærdelige skæbner, på grund af folks ærlige kærlighed. Det handler i bund og grund om kærlighed og skal det straffes? Nej. Kærlighed er noget af det smukkeste der findes i verden og dét, det er fuldstændig latterligt at straffe. Og åh gud… ja gud. Fanatiske troende på diverse guder, der retfærdigøre de straffe mod elskende mennesker, det er så hjerteskærende. Idag er den officielle mærkedag mod mod homofobi, transfobi og bifobi. En masse fantaske mennesker mødtes på Rådhuspladsen og støttede op om det. Jeg var desværre ikke til stede, så jeg dedikerer dette indlæg til at vise min støtte og er min måde at vise min respekt for homo – bi – transsexuelle I HELE VERDEN. Jeg håber at en dag, at alle kan få lov til at være tro mod dem selv og at elske de folk de vil. Så, en masse kærlighed fra mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooke candy - A study in duality