Bag(g)asm: Louis Vuitton multicolor

Wishlist – Books

bøger1

 

Åh, jeg er blevet bidt af en gal bogorm. Jeg surfer tit på Saxo’s hjemmeside. Nej, dette indlæg er ikke sponsoreret eller sådan noget. Jeg er bare glad for Saxo, da de har et kæmpe udvalg af spændende bøger! Her er en liste over dem der pt. er på min ønskeliste. Give give give me.

1. Purple Anthology: Den er skrevet af Elein Fleiss og Olivier Zahm. Ud fra den beskrivelse så skulle den være den ‘hellige gral’ indenfor modeverdenen. Sååååå, den skal jeg sku da have altså. Den står til 326,51 kr og hvis du har Plus abonnement, så kan du spare en del. Så, det har jeg fået mig. Tror helt sikkert at det kan betale sig, for mig ihvertfald.

2. Louis Vuitton Fashion Photography: Denne bog er skrevet af Charlotte Cotton. Den indeholder LV’s smukke reklamer og billeder. Jeg er ret besat af Louis Vuitton pt og så har blandt andet Juergen Teller taget en del af billederne – Jeg er fan! Den koster 491,28 kr. Lidt pricy, men jeg kan heldigvis få den billigere.

3. Chloe Sevigny: Denne fine bog er skrevet af hende selv, altså Chloe Sevigny. Den indeholder alt fra hendes verden og er propfyldt med lækre billeder. Jeg elsker Chloe og hendes lækre stil. Jeg er klart en fan. Bogen koster 282,70 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag(g)asm: Louis Vuitton multicolor